Acampada BDV: ACTA ASSEMBLEA GENERAL ACAMPADA 30/05/11

divendres, 3 de juny del 2011

ACTA ASSEMBLEA GENERAL ACAMPADA 30/05/11

ACTA ASSEMBLEA GENERAL  ACAMPADA 30/05/11
1. Presentació ordre dia.
S’explica que a partir d’ara en les assemblees assistiran ponents i es faran  debats temàtics, el ponent d’avui és d’economia i arribarà més tard de l’hora prevista
 Es proposa parlar dels 8 punts del manifest de la resta d’acampades, per comentar punt per punt i aprovar-los, per després poder treballar-los i poder traduir-los a nivell municipal.
1.1 EXPLICACIÓ D’ALTRES ACAMPADES
- Terrassa:  Hi ha 250 tendes per acampar, ahir es va decidir que continuaven,  s'ha creat Agora per treballar demandes globals per una part com demandes locals.
Les comissions van als barris per preguntar i fer arribar les coses.
-Paris: es comenten els fets.
-BCN: Avui s'han fet propostes per decidir demà sobre continuïtat.
-Què s'ha fet avui?  - S’ha anat al mercadal, s'ha penjat informació sobre immigració a la plaça de la Vila i s'ha començat a fer un video preguntant l'opinió de la gent.
-Torn Obert: Es comenta que els medis de comunicació han començat a intentar dividir-nos entre població més activa i menys activa de les acampades, es comenta que hem d'estar més units que mai i pensar per nosaltres mateixos.
-Format assemblees: s'explica que seran una mica diferents perquè vindrà gent experta en diferents temes per començar el debat; Dilluns - Economia capitalista, Dimarts - Economia alternativa, Dimecres - Sanitat, Dijous - Educació, Divendres - Laboral ; vindran ponents però el debates participatiu.

-Torn de paraula: Un home intervé i explica que a Andalusia estan igual que aquí, comenta que la societat està malalta però que ho està menys si hi ha gent com nosaltres lluitant. Fa èmfasis en que les joves són el present i el futur.
-No només les joves. es important que hi siguem tots per l'experiència i les opinions.

-Punts del manifest a aprovar: es llegiran punt per punt tot el que no s'entengui es parla i es debat i després es sotmet a votació. S'aprofita per explicar el sistema de votació i el sistema per signes de les assemblees. També s'explica que aquestes demandes són globals, quie està bé però que més tard haurem de concretar les nostres demandes locals.
 ·No més privilegis per als polítics, ETc.
-Intervencions: hi ha masses polítics; 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada